Zou er een AMD Ryzen 7 met ddr 3 geheugen komen?

"Ik betwijfel het. Dit zal indrukwekkend zijn, als je het vergelijkt met Powerbank Iphone X. Tenzij je een defect onderdeel probeerde te verbergen."

Zoals ik al zei in mijn blog post, heb ik gedaan nogal wat cpu processor tests. Ik heb gedaan wat cpu benchmarks op een Lenovo ThinkPad T420s en een keer heb ik geprobeerd om een ASUS Zenbook UX501 te testen en het was geen optie. Ik was van plan om het uit elkaar te halen en te testen op een werkelijke processor, maar de laptop leek niet om mijn laptop te ondersteunen. Dus besloot ik te gaan voor de Ryzen 7 1700 en het resultaat:

Ik was erg verrast door de prestaties. Mijn oude AMD Ryzen 7 1800X stond op 1,7 GHz en deze Ryzen 7 1700 was nog sneller. In tegenstelling tot Macro Lens Nikon, kan het merkbaar nuttiger zijn. Ik ben begonnen met het testen van de 1800X met zijn turbo. De 1800X liep op 3,4 GHz zonder throttling en dat is nogal een verschil!

Ik besloot om te beginnen met het testen met de nieuwere Ryzen 7 1700X, maar helaas werkte het niet. Ik wilde niet de kern kloksnelheid te testen, dus ik heb niet de moeite om te kijken naar de snelheid van de 16-18 kern varianten. Ik heb alleen de spanning gecontroleerd. Maar met de 17-18 kerndelen is de spanning lager. Mijn gok was dat de kern spanning lager was dan de 1800X's, dus ik moest dat veranderen. Ik had nog nooit gebruikt dat instrument. Het enige andere wat ik keek naar was hoeveel macht de 1800X verbruikt.

Om erachter te komen hoeveel stroom wordt verbruikt, gebruikte ik de Intel Performance Tool. Het is echt cool en ik was echt onder de indruk van het. De uitvoer toont het energieverbruik voor een specifieke test. Ik heb een video gemaakt voor de output. Ik dacht dat ik die video zou delen om te laten zien waar ik naar keek en hoe ik bij de nummers kwam die ik zocht. Dit is de eerste test die ik liep op de 1800X. De test is vrij eenvoudig - het heeft vier draden.