Wie schrijft hier?

Toen ik deze blog in 2017 begon, was ik nog maar een student en schreef ik over processors en geheugen. Sindsdien heb ik veel geleerd en ik heb een regelmatige op deze blog.

Ik moest beginnen met een zeer fundamentele CPU-pagina om een basiskennis te hebben en te kunnen posten over de processors en geheugen die kan worden gevonden in het systeem. Dit is ook de reden waarom de blog is erg basic. Ik heb altijd al willen beginnen met basisinformatie over CPU's en ze zijn niet zo gemakkelijk te vinden en te vinden in de eerste plaats, dus ik begon het proces van het zoeken naar deze informatie. De pagina die u vindt heet: Processor informatie. De pagina Processorinformatie toont de informatie van elke CPU die in uw systeem wordt gevonden. Als voorbeeld wilde ik de informatie van de kern, de L2-cache, en de DRAM en dat alles laten zien. Alle informatie is beschikbaar in de informatiesectie op de pagina.

Ik heb veel ervaring omdat ik onderzoeker was bij het Fraunhofer Institute for Applied Micro-Electronics in Düsseldorf, Duitsland. In de afgelopen tien jaar heb ik gewerkt op het gebied van software engineering, software testing en software engineering. Mijn carrière is verdeeld tussen het gebied van software testen en computer engineering.

Mij wordt vaak gevraagd hoe ik zo'n test heb geleerd. Het antwoord is simpel. Toen ik bij Fraunhofer was, wilde ik een systeem testen zonder iets te installeren. Dit maakte het moeilijk om CPU core tellen te testen, maar ik dacht over het idee van het gebruik van de CPU-kern tellen om te voorspellen hoe lang het zou duren om het systeem te testen. Als je geïnteresseerd bent in hoe ik dit deed, zal ik je vertellen in de volgende twee delen. In de volgende post zal ik uitleggen hoe je een testinstantie instellen met een aantal verschillende cores. Ik zal ook bespreken wat maakt het anders dan een normale test. De eerste post zal ook de werkelijke resultaten die ik gebruikte.

Ik heb altijd al om dit te doen, want ik gebruik het in mijn dagelijks leven sinds 2005 (bijvoorbeeld in de film The Incredible Hulk).

Dus daar gaan we! Mijn persoonlijke benadering van het maken van dit een "processer" is dit: Bij het maken van een machine, bent u in wezen het maken van een systeem om uw gegevens te verwerken. De gegevens die u op de machine uitvoert, kunnen gegevens uit de wereld of gegevens uit een database zijn. Bijvoorbeeld: Als u dezelfde test uitvoert in een andere database, moeten uw gegevens worden bijgewerkt met het resultaat van die test, of genereert u meer werk dan u nodig hebt. Dit betekent dat als u begint met het bouwen van een machine, u moet nadenken over gegevens en gegevensstructuren, en vervolgens hoe de machine met die gegevens omgaat. Dus op het einde, zullen we de machine met een heleboel programma's om verschillende taken en taken die we moeten uitvoeren op de machine te doen, zoals het controleren van de resultaten van de tests, het bijwerken van de databases, enz.

Op sociale media vind je me op Twitter en Instagram. Ik hou van een goed verhaal, en een goede grap en ik wil deze twee dingen met je laten gebeuren.

Vandaag heb ik om u te vertellen over een aantal interessante nieuws over onze komende processor development board.

Hier is het plan: we zullen een CPU-testsuite draaien op onze testboards en de testboards zullen dan worden gebruikt om de processorarchitectuur te valideren. In de tussentijd zullen we samenwerken met onze Intel-partners om een bord te ontwerpen op basis van de Intel Atom NUC (de nieuwe generatie mini-pc's). De Intel board zal worden gebaseerd op een Intel Atom D525, en het zal de basis voor de eerste CPU test board (die zal worden aangekondigd op Computex) en natuurlijk ook de eerste CPU te worden gecertificeerd in de nieuwe CPU-klasse - Core i

Vooruitgang

Toen ik klaar was met school (ongeveer 14 jaar geleden), wilde ik mijn eigen blog te maken en te delen met de wereld, dus ik was in staat om dit te doen dankzij de mensen die mij hebben geholpen. Ik begon het in 2005, maar het niet echt opstijgen, tot het begin van 2014, toen ik begon te merken een aanzienlijke daling van mijn resultaten van de tests en begon meer te schrijven over het onderwerp. De resultaten die ik kreeg waren schokkend en ik wist dat er iets mis was, maar de tests nooit meer begonnen. Nu heb ik een zeer positieve mening over de tests en ik denk dat de resultaten die ik ontvang zijn zo goed als ze kunnen zijn. Het is niet zo goed als ik had verwacht, maar ik hoop dat het het beste is dat ze kunnen doen.

Zoals u zien, zijn er nogal wat testresultaten en ze tonen allemaal veel variabiliteit.