Welke processor wordt aanbevolen voor de fsx, als je wilt addons zoals ftx global en Airbus en pmdg te gebruiken op hetzelfde moment?

Zowel. Om deze reden adviseer ik zowel de AMD en de Intel cpu processors met dezelfde instructieset. Wanneer u een AMD-chip gebruikt, hebt u niet de nieuwste BIOS nodig, maar de BIOS voor de Intel-chip bevat geen geavanceerde functies, zoals Hyper-Threading. Hetzelfde geldt voor Intel-chips. Dit is de belangrijkste reden dat de AMD CPU-processor wordt meestal beschouwd als de beste keuze. Wanneer u moet kiezen tussen de Intel en de AMD-processor, moet de keuze altijd worden gemaakt met het doel van snelheid en efficiëntie. Als u de snelheid en efficiëntie wilt maximaliseren, koop dan een CPU met Hyper-Threading.

De meest populaire keuze is de Intel Core i5-3427U en de nieuwere processor, de i5-3570K. Als gevolg daarvan is het vermoedelijk nuttiger dan Davis Weerstation Onderdelen. De processor heeft een 6 Core ontwerp. Het is meestal gekoppeld aan een 6-core geheugen en een 24-core /32-thread CPU. Dit betekent dat de processor ondersteunt tot 4 threads, als je krijgen om 4 threads, u zeker zijn van goede prestaties. De CPU heeft een kloksnelheid van 3,1 GHz, wat meer dan genoeg is voor dagelijkse computertaken. Ook Cd Speler Muur is de moeite waard een test run. De prijs voor een i5-processor is gedaald van meer dan $ 900 USD tot ongeveer $ 800 USD met de nieuwste Core i7-processor. U mijn laatste artikel over de beste CPU's die u kopen voor de beste prestaties, hier: Ik wil graag de CPU Planner bedanken voor het verstrekken van mij de CPU-informatie die ik gebruikte in dit artikel, de artikelen worden bewerkt en toegevoegd door mij, alle adviezen zijn van mij. CPU en de Core i7 worden door elkaar gebruikt. Het is gemakkelijk om ze te verwarren, maar het is ok. De i5 processor is een goede keuze voor alledaagse taken en de i7 is voor intensieve taken zoals gaming, rendering en gegevensverwerking. Er zijn zelfs meerdere modellen processors om uit te kiezen: Core i3, Core i5, Core i7 en zelfs een Core i9. De i3-processor is het basismodel, terwijl de i5- i7- en i9-processors de beste keuze zijn voor gamers en zware taakgebruikers. En dit onderscheidt dit product van andere items zoals processor Test. De i7- i5- en i3-processors worden allemaal volledig ondersteund door Windows 7 en 8, terwijl de i9 alleen wordt ondersteund door Windows