Waar moet je op letten bij de aankoop van MacBook Air 13 inch?

U de MacBook Air 13 aanschaffen. Als u niet beschikt over een Intel CPU, moet je kijken naar de i5 of i7 modellen. Zelfs Veilig Gebruik Rolstoel is een test waard. Maar bij het kopen van de 13 inch MacBook, moet je een aantal dingen doen voordat je koopt. Dus voordat u besluit welk model te kopen, wil ik u graag een aantal tips over het kopen van een MacBook.

Hoe koop je een MacBook? Als u een MacBook wilt kopen, moet u eerst uw budget kennen. Je er niet zomaar een kopen omdat je het wilt, het kost je meer dan je bereid bent uit te geven. U moet een Mac Pro, een volledige towerserver, een MacBook Air of een Retina MacBook Pro krijgen. Als je al een Mac Pro hebt, kun je de ingebouwde SSD gebruiken om de Mac Pro op te starten en een OS X uit te voeren. Het enige probleem is dat je de Mac Pro niet opstarten op een gewone USB-schijf. Je moet een externe schijf gebruiken met een opstartbare USB. Maar de MacBook is niet gebouwd met SSD's, dus het is niet mogelijk. De oplossing is om een nieuwe MacBook Air te kopen met een SSD. De kosten van de SSD is erg duur, maar je betaalt niet te veel als je de Air te kopen met een 512 MB drive. Immers, dat is hetzelfde bedrag als een gewone schijf van 512 MB. U zich afvragen: Hoe is dit mogelijk? Ik weet het niet. Ik ben geen computer expert en ik kan geen antwoord op die vraag. Maar we kunnen je één ding vertellen: de SSD vervangt niet alleen de harde schijf in de MacBook Air. De SSD doet iets anders in aanvulling op de vervanging van harde schijven. Allereerst verhoogt het geheugen, omdat het RAM-geheugen in de SSD meer gegevens kan opslaan en de harde schijven in de MacBook Air niet genoeg geheugen hebben om de gegevens op te slaan. Ten tweede zal de SSD de prestaties van de CPU verbeteren en dat zal steeds belangrijker worden voor de mensen die aan hun laptop en hun apps willen werken.

Daarom is SSD een must voor elke MacBook Air, dus hebben we besloten om veel SSD's te testen om te zien of het de juiste oplossing voor uw behoeften zal zijn. Onze SSD's zijn gebaseerd op Intel's SLC NAND flash, die een stuk goedkoper is dan Samsung's LPDDR3. Dat zal de capaciteit van de SSD te verhogen en het zal u toelaten om de harde schijf van de MacBook Air upgraden. De SSD heeft vier slots: de hoofdsleuf met twee USB 3.0-poorten en een eSATA-sleuf. De belangrijkste sleuf van de MacBook Air (die het moederbord verbindt) heeft een SATA Express-poort, waarmee u de gegevens van uw HDD naar de SSD overbrengen. In dit geval zal het een Samsung 850 EVO 250GB SSD. Ik zal een beetje meer schrijven over de SSD's, omdat de beste SSD's in deze prijsklasse zijn Samsung en Crucial's SSD's. processor Test is echter een testrun waard. Samsung's SSD's zijn veel duurder dan Crucial's en Crucial's zijn veel goedkoper dan de Crucial MX500 SSD die ik eerder gebruikte. Dat wil niet zeggen dat deze twee bedrijven zijn van gelijke kwaliteit, natuurlijk, want ze zijn concurrenten en degene die komt in de eerste wint altijd, maar in dit geval ga ik een artikel schrijven over welke SSD is de beste SSD voor Mac, want dit is wat ik zal proberen om u te laten zien in dit artikel. In het eerste deel van het artikel ziet u een vergelijking tussen de verschillende SSD's voor dit Mac-model: de i7-2720QM, de i7-2720HQ, de i5-2640M, de i5-2440M, de i7-2700HQ en de i7-27