Is dit een goede pc in uw mening?

Ja, dat is het en daarom ben ik hier. Ik ben er zeker van dat jullie allemaal zijn erg nieuwsgierig naar dit onderwerp en dat u meer wilt weten over het proces. In deze post zal ik het verstrekken van een snelle gids over mijn gedachten over de beste pc die u moet kopen voor uw behoeften. En dit onderscheidt dit artikel sterk van andere producten zoals Vidaxl Afzuigkap.

PCI-E moederborden

Het eerste wat ik zal vermelden over PCI-E moederbord is dat het niet een enkele chip en een enkele processor. De moederborden zijn de processors en er zijn 5 verschillende PCI-E chips die worden genoemd als het moederbord. In tegenstelling tot processor Test, kan het om deze reden veel effectiever zijn. Het is gemakkelijk om het beste bord voor uw behoeften te vinden als u zoekt naar het beste moederbord voor het type processor. Als je moederbord is het beste voor je CPU dan zal dit een goed punt om een goede CPU te kopen.

Als u een pc koopt, dan moet je een moederbord met ten minste een Intel CPU en een geheugenmodule. Deze twee componenten zijn de belangrijkste van de drie componenten van uw pc.

Voor de meest populaire moederborden, u een moederbord met een Intel Socket 1151 CPU. De meeste moederborden hebben meer dan één socket, maar je er ook een krijgen met de Intel Socket 775 CPU.

Ik heb verschillende moederborden getest voordat ik koop, wat betekent dat ik de kans heb gehad om ze te gebruiken. Dit betekent dat je er altijd een moet kopen met een compatibele CPU.

Intel Socket 775 is een socket die kan worden gebruikt met CPU's zoals Intel Pentium 4, Pentium 3 of Celeron G3-processors. Het is ook compatibel met een aantal van de nieuwere Pentium 4-processors die onlangs zijn geïntroduceerd.

Als u geïnteresseerd bent in de aankoop van een nieuwe processor en je hebt niet de mogelijkheid om een Intel Socket 775 CPU te kopen, u nog steeds een aankoop van een grote online retailer zoals Newegg, Amazon, of Ebay. Ik raad het kopen van een van die leveranciers, want ik kan garanderen dat de verkoper krijg je een echte Intel Socket 775 moederbord dat u gebruiken op een computer.

Enkele van de grootste online processors die komen in de 775-serie zijn de Intel Xeon D-1520 of Intel Xeon D-1530 CPU's, die beide worden gebruikt in servers.

Intel's socket 775-serie is ook compatibel met de Haswell-E-processors en de Ivy Bridge-processors. Ze maken allebei gebruik van een 32nm-proces.

De volgende lijst is een benaderingsgids voor de processors die u zou willen overwegen als u een Pentium 4, Pentium III, Celeron G3, Celeron G4, Celeron G5 of Pentium 5 hebt. U moet ook overwegen een geschikte vervanging moederbord.