Intel Pentium G4400 en GeForce GTX 1050 Ti 4GB of Amd Ryzen 3 / Intel i5 en Amd rx 560 4GB?

Ja.

Maar het gaat niet alleen om Intel. Mijn favoriete model in de lijst is de Pentium G3258 die ongeveer 15 euro kost, of ongeveer $ 16. Intel is een belangrijke speler in de CPU-markt. Je moet in staat zijn om het te kopen met de nieuwste modellen, bijvoorbeeld de Core i3, i5 en i7. Het bedrijf is ook heel actief in de moederbordmarkt. Ze begonnen met de i5-6500K en voegden toen de i7-6700K toe. Ze hebben ook de Core i3-6100, dat is ook een CPU-processor. Ik ben op 20 januari in Gent, Nederland, in de stand van Intel geweest.

Het is ongeveer 18 maanden geleden dat ik een blogger werd en ik heb al verschillende CPU blogs gedaan, maar ik zal deze alleen toevoegen omdat het mijn eerste CPU blog is. Het gaat over de Pentium G3258. En dat is heel verbazingwekkend, in vergelijking met Zanussi Afzuigkap Filter Ik heb het lezen van verschillende beoordelingen en ik ben nog steeds verbaasd. Deze CPU is een krachtige en zeer efficiënt. Het draait op ongeveer 60 tot 80 procent snelheid met ongeveer 2,5 procent gebruik. Je zou ook kunnen kijken op mijn Pentium G3258 Performance Review. In de blog schrijf ik over hoe je een processor te kiezen en waarom je het moet kopen. Het is een goede zaak dat deze processor nog in ontwikkeling is, want je zult een paar jaar moeten wachten voordat je een Pentium vindt die niet te duur is.

Ik kan je ook laten zien hoe je een CPU-koeler voor je systeem maken: Als je een koeling voor je CPU wilt, moet je de volgende tutorial bekijken. Als u wilt dat een Intel-processor, maar de prijs is te hoog, u ook kijken op mijn Intel P8Z77-V3 Mid-Range CPU Cooling Guide. De eerste versie van deze pagina werd geschreven in 2008 en de nieuwe versie werd geschreven in 2011. Om ervoor te zorgen dat de informatie accuraat en up-to-date is, u deze website gebruiken. Denk aan de vergelijking processor Test. Houd er rekening mee dat de processor processor wordt ook wel de processor en u de processor te vinden op andere plaatsen, zoals de processor naam in de fabrikant lijst (dwz Intel P6700 of P7600) of in de prijs van de processor in de website van de fabrikant. Je moet ook beseffen dat veel moederbord en CPU's hebben ook verschillende namen of specificaties en je kan nodig zijn om de specs van uw moederbord en uw CPU te controleren (bijvoorbeeld, de CPU moet dezelfde specificaties hebben om te draaien evenals het moederbord). Een paar maanden geleden is de website zo groot geworden dat het heel moeilijk zou zijn om de informatie up-to-date te houden, maar ik heb alle informatie hier als een goed uitgangspunt om kennis te maken met de processor. Voor meer informatie over dit onderwerp, check out het volgende: De officiële Intel en AMD specificaties van de CPU-processors worden weergegeven in de volgende paragraaf, maar ik zal u vertrouwd maken met alle belangrijke specificaties:

1) De kernfrequentie is het aantal cycli per seconde. Dit betekent dat het het aantal instructies is dat de processor per klokcyclus uitvoert. Hoe hoger de frequentie, hoe sneller de instructies per cyclus worden verwerkt. 2) De cachegrootte is de hoeveelheid gegevens die de processor nodig heeft om toegang te krijgen bij het uitvoeren van instructies. Hoe kleiner de cachegrootte, hoe meer gegevens parallel toegankelijk zijn.