Hoe kan ik mijn processor overklokken? Intel(R) Core(TM) i3 CPU

Het maakt niet uit hoe goed je moederbord is. De CPU zal sneller worden. Als je veel aan het gamen bent en je hebt geen moederbord dat dat aankan, krijg je dezelfde prestaties. Ik heb dezelfde hardware. Ik gebruik het gewoon voor meer werk. De beste overklokken zal komen van steeds beter in gaming. Dit onderscheidt het van andere producten zoals Be Hello Powerbank. Ik heb geen probleem overklokken. Ga gewoon niet overboord.

Dit artikel is geschreven door Tobias van der Meer, een professionele tech journalist en redacteur, met enige ervaring als systeembouwer en als gebruiker. Tobias heeft meer dan 20 jaar ervaring op zowel het gebied van software als hardware. Hij heeft sinds 1990 veel computersystemen gebouwd, waaronder laptops, desktops, servers, gaming rigs en een groot netwerk van kleine hardwareboxen. De afgelopen 20 jaar was hij hoofdredacteur van TechZone, een online magazine en nieuwsdienst die technische informatie publiceert, en heeft hij ook gewerkt als consultant voor grote softwarebedrijven, waaronder Microsoft, Dell, IBM, Dell Technologies en het Microsoft-Microsoft Consortium. Dit is al onthullend, als je het vergelijkt met Onderbouw Stopcontact. Zijn expertise is in hardware ontwerp, testen en testen, ontwerp verificatie, ontwikkeling en productie en wordt algemeen erkend en gerespecteerd. In zijn vrije tijd schrijft hij artikelen over computers, het internet en internet technologie, en als een side-project ontwikkelt andere software programma's, met name Linux distributies. De auteur is lid van de technische staf van de Dutch Computing Association (CNA) en heeft eerder gewerkt bij Philips Digital Media. Hij ontving een ODSC voor zijn rol als redacteur en uitgever van het magazine.

[top]

Een goed voorbeeld van het gebruik van de opdrachtregel met de kernel is de opdrachtregel die beschikbaar is om te downloaden vanaf de downloadpagina van de kernel (http://www.kernel.org/pub/linux/utils/kernels/). Het is eenvoudig om de kernel bronstructuur te downloaden voor een bepaald model processor en deze vervolgens samen te stellen met kernel-tools. Er zijn een aantal geweldige tutorials op deze site, evenals deze (http://download.kernel.org/pub/linux/utils/kernels/). Dit zal het vermelden waard zijn, in vergelijking met Mercedes Actros Mp4 Subwoofer

Ik denk dat er verschillende opties op dit gebied zijn. Ik ben geen programmeur, dus ik ben niet echt gekwalificeerd om commentaar te leveren op hoe een programmeur moet gaan.