Dat is hoe ik test

U altijd vragen stellen als u wilt of u schrijven in en vragen in de comments als je wilt. Maar schrijf alsjeblieft niet in als je wilt en schrijf niet als je niet wilt.

We hebben een vrij open-deur beleid hier en het beste ding over het is dat merken weten over ons. Je bent een fan van deze site, maar je bent niet hetzelfde als iemand het lezen van het voor de eerste keer. Je weet van onze proces-o-meter, maar je weet niet over ons systeem-o-meter, want het is allemaal verborgen. In deze blog gebruiken we het woord "wij" in plaats van "wij het merk" of "wij de fabrikant". We hebben geen relatie met het ene of het andere merk. Gewoon een leuk, vriendelijk team. Met andere woorden, als je gewoon typt "process-o-meter" in de zoekmachine, bent u zeker te komen over deze site.

In de toekomst zal de blog meer zichtbaar zijn voor een breder publiek. Het is meer dan 2 jaar geleden sinds de laatste update (2014).

Wij zijn van mening dat deze principes zijn van onschatbare waarde voor de wetenschap en als zodanig hebben een unieke aanpak ontwikkeld in het afgelopen decennium om de prestaties van CPU's en andere hardware-apparaten te analyseren. Deze pagina is bedoeld als een gids om u te helpen ons proces beter te begrijpen. We hebben ook een nieuwe, hoge resolutie versie van onze pagina over CPU's in de toekomst die ook prestatiecijfers zal bevatten.

Ik zal proberen om deze link te volgen als ik de tijd heb. Dit is hoe je mijn berichten te vinden (en ook hoe je een link naar mijn site te krijgen als je wilt om me te volgen of toe te voegen aan deze lijst.): Ik ben verhuisd naar een nieuwe blog site waar mijn artikelen zullen meer toegankelijk zijn voor de nieuwe lezer. Ik ben bezig met een nieuw en verbeterd proces van herziening en het testen van de CPU-prestaties van verschillende processor families, dus ik zal met behulp van deze blog site voor.

Dus we zijn hier om u alles te vertellen wat u moet weten over nieuwe en aankomende processorontwerpen en hun prestatiekenmerken. Wij bieden technische artikelen in de volgende talen: Arabisch, Chinees, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Ests, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hongaars, Indonesisch, Iers, Italiaans, Japans, Koreaans, Latijn, Lets, Litouws, Malagassisch, Noors, Pools, Portugees (Braziliƫ), Roemeens, Russisch, Slowaaks, Sloveens, Spaans, Zweeds, Turks. En u de taal van uw keuze kiezen uit het vervolgkeuzemenu in de rechterbovenhoek. Wij zullen u nooit iets verkopen, wij zullen u helpen om iets te kopen! Als u denkt dat wij u kunnen helpen, stuur ons dan een lijn. Wij helpen u meer uit uw nieuwe processor te halen. En als je hulp nodig hebt bent u van harte welkom om ons een e-mail te sturen en we zullen alles doen wat we kunnen.

Maar al te vaak vergeten mensen dat.

We maken het gemakkelijk om te testen op een verscheidenheid aan problemen met de processorprestaties, zoals de temperatuur en frequentie van elke kern, evenals het vermogen en de frequentie van de chips, en we testen het hele systeem. Ons proces is zo ontworpen dat we onze tests in meerdere scenario's kunnen uitvoeren. De gegevens die we produceren zijn gemakkelijk te begrijpen en gemakkelijk te begrijpen met een paar klikken. We testen alle onderdelen van een systeem, niet alleen de CPU en het geheugen. We testen het systeem op onze eigen systemen, op echte productiesystemen en op echte systemen die processors van AMD en Intel gebruiken. We testen niet alleen de CPU, maar ook het geheugen, de schijven, de GPU en de netwerkadapters. We testen een aantal systemen met zeer verschillende configuraties, waaronder werkstations, werkstations met verschillende CPU's, werkstations met verschillende GPU's, een Dell-workstation, een Apple MacBook Air, een MacBook Pro, een iMac, een iMac Pro, een Xeon en een HP-workstation.